roel-hans-peter0.jpg

Hans Peter Roel

Auteur. Business Spiritualiteit. Leiderschap. Verandering.

Categorie
Business & Management,
Type
Leidinggevende & Ondernemer, Auteur,
Inzetbaarheid
Keynote spreker, Workshops
Thematiek
Inspiratie, Toekomst & Trends
Talen
NL
Afkomstig van
Nederland

Biografie

Hans Peter Roel spreekt over De nieuwe regels van succes.Hij is een bevlogen spreker en schrijver op het gebied van toekomst, business spiritualiteit, leiderschap en verandering. Hij is een echte inspirator die de harde, zakelijke wereld weet te verbinden met de zachte spirituele wereld. Focus: Succes in de sterk veranderende wereld.  Voor bedrijven, teams en individuen. Voor bedrijven, teams en individuen.

Als Nyenrodiaan, bankier en zakenman begrijpt Hans Peter als geen ander de harde zakelijke wereld. Maar ook heeft hij toegang tot de spirituele wereld, zonder dat het zweverig of hocus pocus wordt. Juist het inspiratietijdperk verbindt deze werelden.

Wat is het Inspiratietijdperk?
De wereld verandert resoluut: Vergrijzing, informatieoverkill, voortschrijdende technologie, roep om zingeving, nieuwe organisatiestructuren, inzet van echte talenten en de noodzaak voor een hogere productiviteit. Het moet niet meer, maar vooral anders en beter om als organisatie en individu te overleven. Netwerken en social media zitten nog maar aan het begin van hun ontwikkeling en gaan nog een veel grotere vlucht nemen. Er zijn andere competenties nodig van leiders en medewerkers.

Met alleen een analytisch vermogen en een gezond verstand red je het niet meer. Het kunnen inspireren, verbinden, reflecteren, energie geven, passioneel werken, holistisch inzicht en het intuïtievermogen zijn cruciaal voor succes in het inspiratietijdperk.De tijd is aangebroken om los te komen van oud denken en jezelf te ontkooien. Er staat geen straf op als je in de geopende kooi stil blijft zitten. Maar er is wel een prijs die je moet betalen als je niet wegvliegt. En dat is de prijs van een beperkt en weinig succesvol leven!

Inzetbaarheid

Keynote spreker
Workshops

Spreker

VISIE

“Richt je op mooie gedachten! Wij worden uiteindelijk wat we denken.”
Ieder mens krijgt in zijn of haar leven geluk, maar ook tegenslag. Het geheim van een gelukkig en succesvol leven zit niet in wat je overkomt en wat je bereikt, maar in hoe je met de uitdagingen van het leven omgaat. 
Weet dat je sterker bent dan je ooit hebt kunnen vermoeden. Haal het beste uit het leven. Dat is al kort genoeg.

Literatuur

Topics

Inspiratie

Om mensen te inspireren en in beweging te zetten.

Toekomst & Trends

Inzicht verkrijgen in de nieuwe tijd met haar eigen regels en wetten (inspiratietijdperk).