Spreker zoeken

zoeken op trefwoord/naam
uitgebreid zoeken

Advies op maat

Voor een vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. Ook als u niet direct het antwoord vindt. Wij helpen u graag!

contacteer ons

Assemblee Sprekerspodium

Podium voor wereldboodschappen

Assemblee Sprekersbureau heeft ruime ervaring in het verder uitwerken van initiatieven om wereldburgers met een overtuigende boodschap een uniek podium te bieden. Ook adviseren we hoe een maatschappelijke boodschap mensen kan raken en tot actie kan aanzetten. Het gaat ons er altijd om de juiste persoon, op de juiste plek en het juiste moment te laten spreken.

Grote namen die dat sprekerspodium al eens beklommen, zijn onder meer:


Generaal David Petraeus in het Vredespaleis  over zijn strategie in Irak en Afghanistan

Oudste kleinzonen van Stalin, Roosevelt en Churchill, Yalta & Beyond (1945-2005)

Hillary Rodham Clinton, boekpresentatie in Amstel Hotel Amsterdam

Bill Clinton: eerste speech buiten de VS na zijn presidentschap in Den Haag

Bijeenkomst met v.m. Veiligheidsadviseur van Obama, Jim Jones

Zie voor meer inspirerende voorbeelden VIP sprekers.

Verantwoord verhaal

Voor het Assemblee Sprekerspodium leggen we voortdurend nieuwe contacten met vooraanstaande sprekers. Heeft u zelf ideeën of wensen, dan horen wij ze graag. Het is wel zo, dat kwaliteit bij ons voorop staat. Wij zoeken altijd iets exclusiefs en wij verrassen onze opdrachtgevers door kwaliteit te leveren. Wij gaan voor sprekers op niveau, van wie we zeker weten dat hun speech verantwoord is en indruk maakt. Daarnaast geven wij u graag advies in het opstellen van een goed mediaplan. Door onze contacten met de media wereldwijd kunnen we u hierin ondersteunen en voor de nodige exposure zorgen. Zo zorgden wij tijdens de tweede Yalta bijeenkomst voor 63 cameraploegen.

Geïnteresseerd?

Assemblee Sprekerspodium gaat dus een stapje verder dan enkel een gedegen advies. Wij bieden de grootste sprekers daadwerkelijk een podium: een bijzonder concept waar we jarenlang aan hebben gewerkt. Mogelijk kan het Assemblee Sprekerspodium ook voor u of uw organisatie iets betekenen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Tijdens een persoonlijke afspraak bespreken we graag de mogelijkheden.

Contacteer Assemblee

Voor advies en al uw vragen:

+31 43 343 21 69

Ontmoet onze sprekers

Mijn sprekers

    U heeft momenteel nog geen sprekers geselecteerd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Facebook Linkedin Twitter Youtube Google+
Assemblee Sprekersbureau is lid van: