Spreker zoeken

zoeken op trefwoord/naam
uitgebreid zoeken

Advies op maat

Voor een vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. Ook als u niet direct het antwoord vindt. Wij helpen u graag!

contacteer ons

Assemblee Sprekersbemiddeling

Assemblee biedt hulp bij het vinden van geschikte sprekers voor uw lezingen.

Maatwerk met oog voor meerwaarde

U staat aan het begin van een te organiseren bijeenkomst. U heeft een doel, u heeft een doelgroep en u heeft een thema. Drie belangrijke uitgangspunten die wij meenemen in ons advies. Hierbij zoekt u de best passende spreker voor uw dagvoorzitterschap, presentatie of lezing. Want het bemiddelen van een spreker die precies bij uw opdracht past en waarmee u een succesvol evenement realiseert, is maatwerk met oog voor exclusiviteit en meerwaarde.

Uw voorkeur

Misschien heeft u zelf al een voorkeur voor een bepaalde spreker. Wij adviseren en informeren dan graag of deze daadwerkelijk bij het thema van uw gelegenheid past. Door ons uitgebreide netwerk, kan Assemblee Sprekersbureau iedere gewenste spreker bemiddelen tegen de meest gunstige condities. Het is wel zo, dat kwaliteit en inhoud bij ons voorop staat.

Ons voorstel

Uitgaande van uw wensen, thema en budget, doen wij een aantal voorstellen die extra cachet geven aan uw congres, symposium, seminar, lunch of dinner meeting. En die natuurlijk het doel van de bijeenkomst en de achtergrond van het publiek in het vizier houden. Op basis van onze ervaring adviseren we welke sprekers hierbij passen voor het geven van hun speech, presentatie of lezing. Op deze website vindt u overigens maar een gedeelte van ons totale sprekersbestand. Het is een indicatie van de vele mogelijkheden.

Code of Ethics

Assemblee Sprekersbureau is als enig Nederlands sprekersbureau aangesloten bij IASB. Met dat lidmaatschap voldoen we aan de ‘code of ethics’. Daarmee staan wij altijd garant voor kwaliteit bij de bemiddeling tussen spreker en opdrachtgever.

Contacteer Assemblee

Voor advies en al uw vragen:

+31 43 343 21 69

Ontmoet onze sprekers

Mijn sprekers

    U heeft momenteel nog geen sprekers geselecteerd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Facebook Linkedin Twitter Youtube Google+
Assemblee Sprekersbureau is lid van: