Spreker zoeken

zoeken op trefwoord/naam
uitgebreid zoeken

Advies op maat

Voor een vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. Ook als u niet direct het antwoord vindt. Wij helpen u graag!

contacteer ons

Spreker aan het woord

Schuurmans Wim
Think different.
Anders denken staat synoniem aan de ‘Fosbury Flop’, genoemd naar de hoogspringer Dick Fosbury. Fosbury veroorzaakte een revolutie binnen de hoogspringwereld. Waar iedere hoogspringer de rolsprong of de Schotse sprong toepaste, was het Dick Fosbury, die tijdens de Olympische Zomerspelen van 1968 in Mexico-Stad, als eerste een techniek populair maakte, waarbij de atleet ruggelings de lat passeerde. Een techniek die nu door iedere hoogspringer wordt toegepast. Door anders te denken, anders te handelen, zette Dick Fosbury een nieuw Olympisch record neer.
 
''The reasonable man adapts himself to the world. The unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man.'' George Bernard Shaw
 
Betekeniseconomie
In deze tijd van verandering (verandering is een ander woord voor crisis) is het ook voor organisaties van belang om anders te denken, anders te handelen. Om niet meer te denken vanuit het product of dienst wat men levert. 
Maar wat betekent mijn product of dienst voor het leven van mijn klant? Welke waarde voegt het toe aan het leven van mijn klant?
 
De product- en diensteneconomie hebben we namelijk achter ons gelaten. We leven nu in de belevenis- en betekeniseconomie. Welke waarde voegt u toe aan het leven van uw klanten? 
 
Wim Schuurmans begon zijn carrière als Apple vertegenwoordiger in 1989. Hij heeft een geheel eigen kijk op het succes van Apple die hij graag met u deelt tijdens de presentatie ‘Customer Experience’. Het helpt u om uw kijk op uw eigen product of dienst te veranderen en voortaan anders te gaan communiceren. Wat u nog succesvoller maakt!

Meer weten over Wim Schuurmans? Klik hier.

Contacteer Assemblee

Voor advies en al uw vragen:

+31 43 343 21 69

Ontmoet onze sprekers

Mijn sprekers

    U heeft momenteel nog geen sprekers geselecteerd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Facebook Linkedin Twitter Youtube Google+
Assemblee Sprekersbureau is lid van: