Spreker zoeken

zoeken op trefwoord/naam
uitgebreid zoeken

Multimedia

Advies op maat

Voor een vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. Ook als u niet direct het antwoord vindt. Wij helpen u graag!

contacteer ons

Sprekersprofiel

Savelberg René

René Savelberg

Voormaling CEO McDonald's Nederland en top-ondernemer.
categorie(ën):
Celebrity Speakers, Ondernemen & Management, Unieke verhalen & Intermezzo
Inzetbaarheid:
Column, Interview, Lezing, Panel- of debatdeelname, Presentatorschap, Workshop
taal:
René Savelberg - Business Accelerator
Interview met René Savelberg

Biografie

René werd op 13 Oktober 1959 geboren in Nijmegen. Na het doorlopen van het Canisius College toog hij voor zijn studie naar Amsterdam, Maastricht en Miami, waar hij zijn Masters Degree in Hotel and Food Service Management haalde.

Rene is een echte groeiversneller -  na zijn masters opleiding in de USA heeft hij als CEO van McDonald’s in Nederland het aantal restaurants in korte tijd verdubbeld van 100 naar 200 vestigingen met 750 miljoen omzet en 16.000 medewerkers. Ook heeft hij als ondernemer bedrijven in NL, Spanje en de USA opgestart. Met het International Property Investment Network (IPIN) heeft hij in 7 jaar tijd   zelfs $ 750 miljoen omzet gerealiseerd. Rene staat bekend als ‘Business Accelerator’ – een enthousiaste pragmaticus met bewezen aanpak om bedrijven snel en creatief te laten groeien. 

Momenteel adviseert Rene organisaties in Europa en de USA op het gebied van groeiversnelling en prestatieverbetering - een passie die hij het liefst wereldwijd deelt. Als ‘embedded accelerator’  denkt en werkt hij heel direct en van binnenuit mee aan groeiversnelling. In zijn ervaring zijn er een paar heel specifieke kernwaardes en bouwstenen die er echt toe doen als je langdurig wilt groeien. Veel bedrijven (her)kennen ze wel maar gebruiken ze niet, verkeerd of veel te weinig. Als je van je organisatie een echt Powerhouse wilt maken en langdurige groei en succes wilt realiseren zul je je deze zaken eigen moeten maken. Echte groeikracht komt van binnenuit en moet onderdeel van je DNA worden.

Rene is een buitengewoon enthousiast spreker en dagvoorzitter die zijn publiek van begin tot eind weet te boeien. In zijn presentaties neemt hij het publiek mee op een ontdekkingsreis vol met praktische wetenswaardigheden, nieuwe inzichten, anekdotes en veel persoonlijke interactie. Een spreker die de zaal wakker schudt, een spiegel voorhoudt en aan het denken zet!

Onderwerpen

Hoe ontwikkel je groeikracht;
Wat zijn de bouwstenen van succes;
Hoe maak je van je organisatie een Powerhouse;
Wat kan je leren van McDonald’s – en van Ikea en Starbucks;
Je medewerkers als samenwerkers;
‘Passion to perform’ – het verschil tussen uitvoeren en excelleren.

Referenties

Afbeeldingen

Savelberg RenéSavelberg RenéSavelberg René
offerte aanvragen

Contacteer Assemblee

Voor advies en al uw vragen:

+31 43 343 21 69

Ontmoet onze sprekers

Mijn sprekers

    U heeft momenteel nog geen sprekers geselecteerd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Facebook Linkedin Twitter Youtube Google+
Assemblee Sprekersbureau is lid van: